Genieten op úw manier

Kies uit 3 hotels en 1 villa met ieder een eigen karakter

Ontspannen, beleven, (opnieuw) verliefd worden en bovenal genieten: dat doet u in Bergen op uw manier. Dijkstra Hotel Group heeft 4 verschillende verblijfsplaatsen, waar u zo lang en zo kort mag vertoeven als u wilt. 

Voor levensgenieters, natuurliefhebbers en avonturiers

Hotelovernachting

De gebroeders Dijkstra zijn samen eigenaar van 3 hotels met allen een 3 sterren classificatie en een villa met luxe appartementen. De hotels hebben een gezamenlijke receptie, ontbijtruimte, restaurant en terras.

‘We zouden er natuurlijk ook 1 hotel van kunnen maken, maar we hebben ervoor gekozen om alle verblijfsplaatsen hun eigen uitstraling te laten behouden.’

De hotels liggen vlakbij het hart van Bergen, waar leuke winkels, restaurants en terrasjes te vinden zijn. De prachtige Noord Hollandse bossen, duinen en stranden liggen op loop- en fietsafstand van de hotels. De omgeving biedt mogelijkheid tot wandelen, joggen, fietsen, mountainbiken, golfen en meer!

Bergen heeft altijd al een grote aantrekkingskracht op kunstenaars gehad. Van Lucebert tot de leden van de Bergense School, die allen het dorp, de omgeving, de rust en de ruimte als inspiratiebron beschouwen. Werken uit de Bergense School, de artistieke stroming die naar het dorp werd genoemd, zijn ondermeer te bezichtigen in Museum Kranenburgh. Nog steeds zijn er veel kunstenaars woonachtig in het dorp en zij stellen hun kunst tentoon in de galerieën van het kunstenaarscentrum.

In de zomer vinden er kunst- en artistieke markten plaats en in oktober Nederlands grootste kunstevenement de Kunsttiendaagse. In augustus worden de Holland Music Sessions georganiseerd, waarbij door jong internationaal muzikaal talent klassieke muziek ten gehore wordt gebracht. 

Hotelovernachting; Strandhotel Bergen; dagje uit Noord-Holland; Hotel Heerlijkheid Bergen Breeburg hotel Hotel Van Renenpark Villa Prinsenhof; Hotel boeken; Hotel Bergen; Hotel boeken Bergen; Strandhotel;

Wilt u iets vragen aan de gebroeders Dijkstra?

Ja, graag