Vorstelijke service en
hemelse bedden

Hotel Heerlijkheid Bergen: dat is pas lekker ontspannen

Ontspan, rust uit en geniet. In het hart van Bergen vindt u winkels, restaurants, terrassen en het prachtige Hotel Heerlijkheid. Een modern hotel met eenvoudige tot luxe kamers.

Ultiem geschikt voor iedereen

Geen kamer hetzelfde

Doordat geen kamer bij ons hetzelfde is kunnen wij voor ieder wat wils een kamer bieden.
Van een standaard tot familyroom of van basic tot luxe, het is allemaal mogelijk.Alle kamers zijn uitgerust met douche toilet, comfortabele nieuwe boxspring bedden, flatscreen tv, waterkoker en een zitje. De kamers zijn gesitueerd op de begane grond eerste en tweede verdieping. Behalve 1 van de familiekamers zijn de kamers op de 1e en 2e verdieping bereikbaar met de lift

In de buurt
Loop of fiets een rondje en u vindt prachtige Noord-Hollandse bossen, duinen en stranden. Hier kunt u wandelen, joggen, fietsen, golfen en buitenspelen met de hond of kinderen.

Verrassing
Hotel Heerlijkheid Bergen heeft verschillende, bijzondere arrangementen waarvan de namen voor zichzelf spreken. Laat u verrassen tijdens een Vriendinnenarrangement, Uit-je-winterdip-arrangement of het Huisdieren-zijn-welkomarrangement. Boek nu een arrangement naar keuze met korting.

Basic room
Standard room
Family room
Luxe kamers
Hotel Heerlijkheid Bergen

Een kamer boeken of wilt u iets vragen?

Ja, graag